Olej rzepakowy, czyli naturalnie smaczne Święta!

olej rzepakowy

Z pomocą przyjdzie Wam olej rzepakowy, bogaty w witaminy E i K, o neutralnym kolorze i smaku, który sprawdzi się podczas przygotowywania pieczeni, sałatek i świątecznych ciast.

Andrzej Polan, kucharz i ambasador kampanii „Olej rzepakowy skarbem Europy”:

Święta czas cudny, rodzinny, pełen prezentów, życzeń i dobrego jedzenia. Olej rzepakowy jest stałym elementem tradycyjnej polskiej kuchni. Moje propozycje to rodzaj zachęty, żeby skorzystać z jego walorów i przygotować dodatkowo dania z poza menu, które już pewnie zaplanowaliście. Zapewniam, będą to hity na Waszych stołach!  Potrawy przygotowywane z myślą o najbliższych osobach smakują najlepiej. Życzę Państwu, żeby było smacznie, zdrowo i rodzinnie!

Zapraszamy do zapoznania się z tekstem z załącznika, w którym znajdą Państwo przepisy kulinarne Andrzeja Polana na:

  1. Pierogi ziemniaczane ze smażoną kapustą kiszoną,
  2. Smażone ptysie z kremem chałwowym, makiem i orzechami

Wesołych i smacznych Świąt!

Dodaj komentarz